Lär dig binda din egen julkrans!

Kom och lär dig binda den vackraste julkransen med växtmaterial från din omgivning. Gör din egen krans som du sen kan ta med dig hem och hänga upp i ditt eget hem!

Vi vill uppmuntra er att upptäcka naturen kring er, ta tillvara på det säsongen erbjuder och samtidigt skapa härlig julstämning!

Torsdagen 2 December kl. 17-19.30 och Lördagen den 4 december kl. 14-16.30 bjuder vi in till en kransbindarkurs med vår florist Ella Rolf.

Ella kommer att lära dig hur man binder en hållbar och vacker julkrans av naturmaterial som finns i omgivningen. Självklart får du ta med din egen krans hem. Tanken är att vi bygger en bas med det vi har plockat i omgivningen och sen fyller vi ut med lite inköpt material. Har du själv något vackert torkat från sommaren eller något du hittat ute så får du självklart ta med det och jobba in det i din krans.

För att få den där rätta julkänslan så bjuder vi på glögg och pepparkakor till alla kursmedlemmar! Vi älskar barn men just den här kursen lämpar sig främst för vuxna och äldre barn.

Vi kommer att stå i en av våra växttunnlar så klä dig i varma och oömma kläder.

06112019-DSC00685-2

Information

Datum & Tid: 2 december kl. 17-19.30  och 4 december kl. 14-16.30
Max antal personer: 10 (per tillfälle)
Pris: 520kr (glögg, pepparkakor ingår och du får självklart ta med dig din krans hem)
Plats: Växttunneln i trädgården på Ulriksdals Värdshus
Övrigt: Kursen är inte återbetalningsbar efter genomförd bokning. Sista dagen att anmäla sig är 31 november.