Fira påsken på Ulriksdals Värdshus

Vi firar påsk från långfredagen till annandagen på Ulriksdals Värdshus. Njut av det på plats eller beställa för upphämtning!

Boka

Påsken på Ulriksdals Värdshus

När påskbordet på Ulriksdals Värdshus dukas upp vet man att våren är här. Med smaker och råvaror som ramslök, sparris samt rabarber bjuder vi in till ett riktigt påskfirande!

Istället för vårt traditionella påskbord väljer vi nu att flytta buffén till bordet. Vi dukar upp ert bord med allt vad påsken och våren har att erbjuda. Maten kommer ut i tre serveringar där ni börjar med vår egen sill och rökt fisk och sedan går över till varma rätter med grönsaker i fokus och såklart även lamm från våra svenska gårdar. Avslutar måltiden gör ni med Ulriksdals egen rabarber samt lite annat smått och gott.

Observera att påskmåltiden serveras på vår ovanvåning.

Om du hellre vill njuta av vår påskmat där hemma går det också bra! Under Långfredagen, Påskafton och Påskdagen erbjuder vi en anpassad meny för upphämtning eller hemleverans. Vi levererar till Solna, Danderyd, Sundbyberg och Stockholm innerstad och levererar på vald dag. Bokning sker senast två dagar i förväg och det gör ni online genom att trycka på ”Boka bord” alternativt mailar oss på info@ulriksdalsvardshus.se

Öppettider och priser 2020

Priser
Vuxna 545kr
Vegetarianer/veganer: 395kr

0 – 3 år, gratis
4 – 9 år, 195 kr

10 – 14 år, 295 kr
15 år och uppåt, 545 kr

 

Öppettider under påsken
Långfredag 11:30-19:00
Påskafton 11:30-19:00
Påskdagen 11:30-17:00
Annandag påsk 11:30-17:00

Hemkörning
Långfredag (maten levereras mellan 10-15)
Påskafton (maten levereras mellan 10-15)
Påskdagen (maten levereras mellan 10-15)