Fira hos oss

Värdshuset har stått värd för firanden i över 150 år. Den historiska miljön på Ulriksdals Värdshus är densamma och bjuder då som nu in till oförglömliga fester. Genom åren har vi finslipat festmöjligheterna och vi är särskilt stolta över våra välkomponerade rätter, med råvaror från vår trädgård, som serveras under våra fester.

Vi arrangerar stora som små fester, året om på Ulriksdals Värdshus.

Omgivningen består av skog, Slottsträdgård och Edsvikens blå vatten som ger en vy man oftast bara kan drömma om. Tillsammans med värdshusets historiska lokaler och oslagbara miljö så blir festerna väl värda att minnas.

Våra salar

Norra verandan

norra verandan firande

Norra verandan

90

Drottning Silvias Paviljong

Drottning Silvias Paviljong

Drottning Silvias Paviljong

50

Vinkällaren

vinkällaren

Vinkällaren

20

Södra verandan

södra verandan firande

Södra verandan

30

Lilla matsalen

lilla matsalen

Lilla matsalen

22

Sällskapet

sällskapet 2

Sällskapet

8

Festmenyer från 1 oktober till 31 mars

Menyförslag ett

FÖRRÄTT

Rå pilgrimsmussla
Svampbuljong - Picklad kålrabbi - Krispig grönkål - Ingefära

VARMRÄTT

Kryddsotad rådjurssadel
Viltkorv - Glacerad rödbeta - Rotsellerikräm - Viltsky

DESSERT

Vit choklad- och yoghurtbavaroise
Punschinlagda svarta vinbär - Rostad vit choklad - Svartvinbärssorbet

Menyförslag två

FÖRRÄTT

Tunt hyvlad biff
Jordärtskocksemulsion - Krispiga ärtor - Grönkål - Wrångebäcksost

VARMRÄTT

Kryddsotad röding
Kryddig pumpakräm - Kålrotsknyte - Smörstekt svamp - Skaldjurssås

DESSERT

Två sorters svenska ostar
Körsbärsmarmelad - Honungsknäcke

Menyförslag tre

FÖRRÄTT

Grillad rotselleri
Västerbottenskum - Picklad svamp - Rostade hasselnötter

VARMRÄTT

Kryddstekt rödbeta
Krispig jordärtsskocka - Gotlandslinser - Rödbetssky med björnbär

DESSERT

Mörk chokladmousse
Basilikaglass - Salt karamell - Bakad choklad

TÅRTA

Klassisk vit prinsesstårta

Grädde, bärkompott och marsipan

FRUKT- ELLER BÄRMOUSSETÅRTA

Sockerkaksbotten, bärkompott, frukt/bärmousse

CHOKLADMOUSSETÅRTA

Chokladbotten, bärkompott, chokladmousse

bitmap bitmap bitmap

Såhär tänker vi

Vi anpassar rätterna efter vår egen köksträdgård och våra samarbetsgårdar. Därför reserverar vi oss för eventuella ändringar för att vi ska kunna skapa en så bra upplevelse som möjligt för er och ert sällskap.

Anpassade menyer

Vår festmeny är komponerad av kökschef Jonathan Kasche som skapat en festmåltid för sällskap över 23 personer, samtliga menyer kostar 725 kronor per person. Hela sällskapet väljer en gemensam meny alternativt väljer ni ur menyerna en gemensam förrätt, en gemensam varmrätt samt en gemensam dessert för hela sällskapet. Matavvikelser och allergier beaktar vi givetvis.

Frågor?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 08-850815.

Såhär tänker vi

Vi anpassar rätterna efter vår egen köksträdgård och våra samarbetsgårdar. Därför reserverar vi oss för eventuella ändringar för att vi ska kunna skapa en så bra upplevelse som möjligt för er och ert sällskap.

Anpassade menyer

Vår festmeny är komponerad av kökschef Jonathan Kasche som skapat en festmåltid för sällskap över 23 personer, samtliga menyer kostar 725 kronor per person. Hela sällskapet väljer en gemensam meny alternativt väljer ni ur menyerna en gemensam förrätt, en gemensam varmrätt samt en gemensam dessert för hela sällskapet. Matavvikelser och allergier beaktar vi givetvis.

Frågor?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 08-850815.

SideFood6
_SAM8045 copy