Jul på Ulriksdals värdshus

Sillen läggs in, köttbullar rullas och över dörrkarmarna hängs de traditionsenliga mistlarna upp. Välkommen att fira julen på Ulriksdals Värdshus.

Värdshuset i vinterskrud

Visst är julen speciell hos oss, nu står värdshuset i sin fulla prakt och med alla ljusen tända är det bara släden framför huset som fattas. Inne i värmen dukar vi upp ett dignande julbord där klassiska inslag som dopp i grytan möter de godaste gröna inslagen från vår köksträdgård.

snö
pepparkaka

PÅ ULRIKSDALS JULBORD

Köket, som leds av kökschef Jonathan Kasche tillsammans med medarbetare, har tillsammans skapat ett av Stockholms i särklass bästa julbordsupplevelser.

Traditionsenligt följer vi de sju serveringarna med totalt 80 anrättningar. Det bjuds på över 10 olika sorters sill och strömming, flertalet varianter på kall och rökt fisk, över 15 grönsaksanrättningar, och över 15 presentationer av kallskuret. Till det avnjuter man sedan småvarmt där det finns en mängd olika val. Avslutningsvis dukas det upp ett trettiotal godsaker på dessertbordet, och missa för all del inte våra fina svenska ostar.

Är ni ett större sällskap som vill äta julbord?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24 timmar.

Fyll i intresseanmälan

Dölj